Jumbotron

Diensten

Obraz

TOTAAL RENOVATIE B.V.

Renoveren & Verbouwen

Is uw pand toe aan een gedeeltelijke vernieuwing of een volledige bouwkundige wijziging? Dan bent u voor een renovatie of een verbouwing bij ons aan het juiste adres!

Onze werkwijze bestaat uit het vaststellen van de huidige toestand, om vervolgens uw toekomstige droom waar te maken. Onze specialiteit is de realisatie van luxe badkamers, maar keukens en cv-installaties zijn voor ons geen probleem. Indien u ook een draagmuur wilt verwijderen of juist wilt aanbouwen, dan kunnen wij dit in samenwerking met ingenieurs waarmaken.

Obraz

Renoveren & Verbouwen


Al onze opdrachten zien wij als een nieuwe, complete klus, ongeacht diens grootte. Wij verzorgen uw volledige verbouwing or renovatie, hierbij zijn onze diensten onder andere:

  • TimmerwerkIkona
  • LoodgieterswerkIkona
  • SchilderwerkIkona
  • StukadoorwerkIkona
  • TegelwerkIkona
  • GlaswerkIkona
  • ElektrowerkIkona
  • Cv-installatiesIkona
Obraz

TOTAAL RENOVATIE B.V.

Uitbouw

Kies u voor een open dakterras? Bent u van plan uw huis uit te bouwen in de achtertuin? Het team van Totaal Renovatie B.V. adviseert u graag over de mogelijkheden. Zoals al eerder is benoemd, zullen wij uw project van begin tot eind begeleiden en realiseren. In het verleden hebben wij veel uitbouw projecten met succes uitgevoerd, hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de verschillende technieken. Indien u opzoek bent naar referenties, kunt u gerust op onze website kijken naar onze opgeleverde projecten.

Obraz

TOTAAL RENOVATIE B.V.

Horeca

Sinds een aantal jaar heeft Totaal Renovatie B.V. een nieuwe weg ingeslagen, het (ver)bouwen van horecazaken. Dit is een vak apart, omdat bij cafés en restaurants de sfeer, toegankelijkheid en functionaliteit een grote rol spelen. Nieuwe kennis en ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij dit ons eigen hebben gemaakt. Met name Aziatische keukens en kleine cafés zijn voor ons geen probleem. Binnen dit vakgebied hebben wij projecten opgeleverd tussen de 60 m2 en 1.500 m2. Hierbij zijn installaties van grote keukens en volledige afwerking van interieur inbegrepen. Indien u vragen heeft over de vele mogelijkheden, kunnen wij u telefonisch te woord staan.