Jumbotron

Over Ons

Obraz

Patryk Zyzniewski

Eigenaar / Projectleider

TOTAAL RENOVATIE B.V.

Ervaren aannemersbedrijf

Patryk Onderhoudsbedrijf is opgericht in 2006 door de heer Patryk Zyzniewski. Patryk komt oorspronkelijk uit Polen waar hij de eerste kneepjes van het vak heeft geleerd. Sinds 2004 is hij verhuisd naar Nederland om zijn kennis en ervaring te vergroten, daaropvolgend heeft hij twee jaar later zijn eigen bedrijf opgericht. In 2020 is door de uitbreiding van specialismes binnen het bedrijf besloten om het in een nieuw jasje te steken. Sindsdien staat het aannemersbedrijf bekend als Totaal Renovatie B.V.

Obraz

Van A tot Z


Van A tot Z

Door de jaren heen heeft Totaal Renovatie B.V. zich uitgegroeid tot een vakkundig bedrijf dat complete renovaties met u samen doorloopt. De projectrealisatie en bouwbegeleiding zal van A tot Z worden verzorgd. Het bedrijf acht goede communicatie als key tijdens een project, om die reden wordt altijd persoonlijk contact met klanten gehouden. Dit geldt ook voor de nazorg, waarbij voor de verrichte werkzaamheden een garantie van drie jaar geldt!

Obraz

Maatwerk

Maatwerk

Totaal Renovatie B.V. heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in diverse specialismes. Eén van de specialiteiten van Patryk is de renovatie van luxe badkamers. Hier komt maatwerk aan te pas, waarbij de badkamer volledig naar uw wens wordt gerealiseerd. Denk aan uw gekozen design van de vloertegels, deze zal door onze tegelzetter worden aangelegd. Ook hebben wij ervaring in het op maat maken van meubilair, zoals ingebouwde kasten. Niet vergeten de installatie van elektriciteit en leggen van leidingen, dit kan volledig door ons worden uitgevoerd. Als u zich afvroeg of wij ook verbouwingen realiseren waarbij draagmuren een rol spelen, dan bent u aan het juiste adres. Wij werken graag samen met constructeurs en architecten. Hierdoor wordt gezorgd dat het huis veilig en sterk wordt behouden.